Klasszikus paradicsomleves

Klasszikus paradicsomleves

Hozzávalók:

420 g sűrített paradicsom konzerv (3x140g-os), 4 ek.cukor, 1 kk. só, 2 db zellerszár, 20 dkg betűtészta,

Elkészítés:

Fazékba öntöm a sűrített paradicsomot és felhigítom vízzel, majd a cukrot, a sót és a zellerszárat bele teszem. Lassú tűzön főzöm, addig amíg be nem sűrűsödik illetve a zeller meg nem fő. Amikor már kész beleteszem a tésztát és a tésztával együtt főzöm még pár percig, hogy a tészta is jó legyen.


Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Csirkemell ragu leves

Csirkemell ragu leves

A csirkemell raguleves nagy kedvenc. Amikor babák voltak a lányok, minden héten készült. Ma már kicsit ritkábban főzök sajnos.
csirkemell sárgarépa fehér répa borsó

Karfiol leves

Karfiol leves

A karfiol leves egy nagyon finom krémes leves. Nagyon szeretjük. Pirított zsemlekockákkal a legjobb.
karfiol sárgarépa fehér répa liszt tejföl

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

paradicsom, betűtészta

Szólj hozzá