Klasszikus paradicsomleves
(főétel)

Hozzávalók:
420 g sűrített paradicsom konzerv (3x140g-os), 4 ek.cukor, 1 kk. só, 2 db zellerszár, 20 dkg betűtészta,Elkészítés:
Fazékba öntöm a sűrített paradicsomot és felhigítom vízzel, majd a cukrot, a sót és a zellerszárat bele teszem. Lassú tűzön főzöm, addig amíg be nem sűrűsödik illetve a zeller meg nem fő. Amikor már kész beleteszem a tésztát és a tésztával együtt főzöm még pár percig, hogy a tészta is jó legyen.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Tarhonya leves
A tarhonya leves klasszikus, könnyen elkészíthető finom leves. Hasonló a lebbencs leveshez, csak a kolbász miatt kicsit markánsabb az íze
tarhonya répa krumpli petrezselyem

Karfiol leves
A karfiol leves egy nagyon finom krémes leves. Nagyon szeretjük. Pirított zsemlekockákkal a legjobb.
karfiol sárgarépa fehér répa liszt tejföl
