Joghurtos fokhagymás csirkecomb

(főétel)

Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók:

4 egész csirkecomb, 4 gerezd fokhagyma, 3 dl natúr joghurt, 5 dkg zsemlemorzsa, só, olaj,

Elkészítés:

 

A lebőrözött csirkecombokat megsózzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a zsemlemorzsában, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk. A sütőt 220 fokra melegítjük és kb. 50 pert alatt ropogósra sütjük a combokat.

 

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Mustáros - Gombás rakott csirkemell

Mustáros - Gombás rakott csirkemell

A `mustáros husi` sokáig a család kedvence volt. Persze azóta jött sok más finomság, de a mai napig előkelő helyet foglal el kulináris ranglistánkon.
csirke mustár gomba hagyma tejföl

Főtt kukorica

Főtt kukorica

A főtt kukorica a késő nyár nagy favoritja. Egyszerre édes és sós, és ki ne szeretne kézzel - lábban ebédelni :-)
kukorica

Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből