Joghurtos fokhagymás csirkecomb
(főétel)

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb, 4 gerezd fokhagyma, 3 dl natúr joghurt, 5 dkg zsemlemorzsa, só, olaj,Elkészítés:
A lebőrözött csirkecombokat megsózzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a zsemlemorzsában, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk. A sütőt 220 fokra melegítjük és kb. 50 pert alatt ropogósra sütjük a combokat.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Tarhonyás csirkepörkölt
A tarhonya nagy kedvencem. Gyermekkoromban ritkán kaptunk, így kuriózumnak számított. Emlékszem, mindig, amikor ez volt az ebéd, szabályos közelharcot vívtunk az utolsó falatokért :-) Persze a lányaim is imádják, így ezt elkerülendő, mindig jó sokat szoktam főzni belőle. :-)
csirkemell tarhonya paradicsom paprika