Joghurtos fokhagymás csirkecomb

(főétel)

Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók:

4 egész csirkecomb, 4 gerezd fokhagyma, 3 dl natúr joghurt, 5 dkg zsemlemorzsa, só, olaj,

Elkészítés:

 

A lebőrözött csirkecombokat megsózzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a zsemlemorzsában, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk. A sütőt 220 fokra melegítjük és kb. 50 pert alatt ropogósra sütjük a combokat.

 

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Kapros túróval töltött csirkemell

Kapros túróval töltött csirkemell

A kapros csirkemell egy könnyen elkészíthető, zseniális egytálétel.
csirke kapor joghurt rízs

Lecsó rizzsel

Lecsó rizzsel

A rizses lecsó az egyik kedvencem. Amikor a kertben elkezdenek érni a paradicsomok, az elsők között van, amit főzök belőlük :-)
lecsó rizs

Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből