Fügével töltött borda
(főétel)

Hozzávalók:
4 érett friss füge, 4 szelet csontos sertéskaraj, 3 evőkanál fügés mustár, 3 evőkanál olivaolaj, só, őrölt bors,Elkészítés:
A fügét megmossuk, szárazra törölgetjük, majd 5 mm vastag szeletekre vágjuk. A húsok oldalába zsebet vágunk, de erre megkérhetjük a hentest is és minden nyílásba 2-3 szelet fügét dugunk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Spékelt sült pulykacomb
Ez a recept egy nagyon egyszerű pulykasült recept.
Mivel csak sós összetevőket tartalmaz, így mindig csinálok hozzá valamilyen kis egyszerű zöldséges savanyúságot.
Mivel a pulykát elég sokáig kell sütni, így amikor délelőtt szeretnék egy kis időt maganra, akkor ez az étel ideális választás, mert tartalmas, az elkészítésével mégsem kell nagyon vacakolni :-)
pulykacomb szalonna

Mézes - Paradicsomos csirkecombok
A mézes - paradicsomos csirkecombok nagyon hamar bekerült a kedvenc receptek közé. A méz, a paradicsom és a cékla édes íze remekül passzol a sült csirke sós ízéhez.
csirke zeller méz paradicsom fokhagyma