Fügével töltött borda
(főétel)

Hozzávalók:
4 érett friss füge, 4 szelet csontos sertéskaraj, 3 evőkanál fügés mustár, 3 evőkanál olivaolaj, só, őrölt bors,Elkészítés:
A fügét megmossuk, szárazra törölgetjük, majd 5 mm vastag szeletekre vágjuk. A húsok oldalába zsebet vágunk, de erre megkérhetjük a hentest is és minden nyílásba 2-3 szelet fügét dugunk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Gyors csirke
Ha nincs időm a főzésre ez mindig beválik, mert gyorsan kész van és minimális az előkészülés
csirke jégsaláta

Rántott csirkemell
A rántott csirkemell ellen egyetlen dolog szól csak. Nagyon utálom elmosogatni a fritőzt. Persze a végeredmény miatt megéri.
csirkemell filé tojás liszt zsemlemorzsa