Fügével töltött borda

(főétel)

Fügével töltött borda

Hozzávalók:

4 érett friss füge, 4 szelet csontos sertéskaraj, 3 evőkanál fügés mustár, 3 evőkanál olivaolaj, , őrölt bors,

Elkészítés:

A fügét megmossuk, szárazra törölgetjük, majd 5 mm vastag szeletekre vágjuk. A húsok oldalába zsebet vágunk, de erre megkérhetjük a hentest is és minden nyílásba 2-3 szelet fügét dugunk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Ananászos sült csirkecombok

Ananászos sült csirkecombok

A minap maradt egy kis ananász, amit nem használtunk fel a pizzához, és nem akartam kidobni. Mivel nagyon szeretem a sós - édes kombinációkat, gondoltam kipróbálom milyen lenne sült csirkével.
csirkecomb ananász

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből