Fügével töltött borda
(főétel)

Hozzávalók:
4 érett friss füge, 4 szelet csontos sertéskaraj, 3 evőkanál fügés mustár, 3 evőkanál olivaolaj, só, őrölt bors,Elkészítés:
A fügét megmossuk, szárazra törölgetjük, majd 5 mm vastag szeletekre vágjuk. A húsok oldalába zsebet vágunk, de erre megkérhetjük a hentest is és minden nyílásba 2-3 szelet fügét dugunk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.
A fügés mustárral elkevert olajjal megkenjük a töltött hússzeleteket. Sóval és borssal megszórjuk, majd minden oldalát körülbelül 6 percig grillezzük. Pirított vagy fóliás burgonyával tálaljuk.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Töltött csirke
A töltött csirkében az a legjobb, hogy olyan, mintha mindent, amit egy sült csirkéből ki lehetne hozni összegyúrták volna egy ételbe. Minden részét imádom. Az elkészítése egy rémálom, de kitartás, mert nagyon megéri a pepecselést.
egész csirke majoránna májkrém tojás

Rozé kacsamell
Az utóbbi időben a karácsonyi vacsora nálunk a rozé kacsamell. A lányok nagyon szeretik, és az évek alatt nekem is az egyik nagy kedvencem lett.