Ananászos sült csirkecombok
(főétel)

Hozzávalók:
10 csirkecomb, 1 ananászkonzerv, só, olaj,Elkészítés:
A minap maradt egy kis ananász, amit nem használtunk fel a pizzához, és nem akartam kidobni.
Mivel nagyon szeretem a sós - édes kombinációkat, gondoltam kipróbálom milyen lenne sült csirkével.
Az elkészítése nagyon egyszerű, és a végeredmény nagyon finom.
A combokat megmosom, majd a bőrt óvatosan elválasztom a hústól úgy, hogy egy vékony csík még maradjon a húson.
Az ananászt apró kockákra vágom, majd serpenyőben kicsit megpirítom. Éppen csak annyira, hogy legyen egy kis barna kérge.
Amint kihűlt, az ananász kockákat a bőr és a hús közé teszem.
Egy tepsibe sütőpapírt teszek, majd beleteszem a combokat és jó alaposan besózom.
Kis olajat teszek alá, lefedem alufóliával, majd közepesen forró sütőbe teszem.
20 percig fólia alatt sütjük, majd 20 percig anélkül.
Amint a bőre megpirult kivehetjük.
Mivel nagyon szeretem a sós - édes kombinációkat, gondoltam kipróbálom milyen lenne sült csirkével.
Az elkészítése nagyon egyszerű, és a végeredmény nagyon finom.
A combokat megmosom, majd a bőrt óvatosan elválasztom a hústól úgy, hogy egy vékony csík még maradjon a húson.
Az ananászt apró kockákra vágom, majd serpenyőben kicsit megpirítom. Éppen csak annyira, hogy legyen egy kis barna kérge.
Amint kihűlt, az ananász kockákat a bőr és a hús közé teszem.
Egy tepsibe sütőpapírt teszek, majd beleteszem a combokat és jó alaposan besózom.
Kis olajat teszek alá, lefedem alufóliával, majd közepesen forró sütőbe teszem.
20 percig fólia alatt sütjük, majd 20 percig anélkül.
Amint a bőre megpirult kivehetjük.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Stefánia vagdalt
A Stefánia vagdalt nagy kedvenc. Gyakran okoz dilemmát, hogy amikor fasírtot csinálunk, akkor milyen legyen. Sima, golyó, vagy tojással töltött, esetleg Stefánia vagdalt.
Persze mindig az dönt, hogy épp mennyi időm van elkészíteni.
sertéscomb tojás pirospaprika fokhagyma só