Sajttal-brokkolival töltött csirkemell
(főétel)

Hozzávalók:
1 kg csirkemell, 20 dkg sajt, 4 tojás, 0,5 kg brokkoli, só, zsemlemorzsa, liszt, olaj,Elkészítés:
A brokkolit rózsáira szedem és sós vízben megpárolom.
A csirkemelleket megmossuk és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk mind két oldalán és enyhén kiklopfoljuk.
A sajtot lereszelem.
A mellekre ráhelyezem a sajtot és a brokkolit és óvatosan feltekerjük. Megforgatom a lisztben, a sózott tojásban és a zsemlemorzsában.
Forró, bő olajban kisütjük, majd krumplipürével tálaljuk.
A csirkemelleket megmossuk és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk mind két oldalán és enyhén kiklopfoljuk.
A sajtot lereszelem.
A mellekre ráhelyezem a sajtot és a brokkolit és óvatosan feltekerjük. Megforgatom a lisztben, a sózott tojásban és a zsemlemorzsában.
Forró, bő olajban kisütjük, majd krumplipürével tálaljuk.
                 	© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
                
     
                
                    
                További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Mustáros - fokhagymás mártásban sült csirkecomb
Nálunk a csirke alap étel :-) A lányok jobban szeretik, mint a sertés-, vagy marha húst, így elég gyakran kerül az asztalra valamilyen csirke.
Persze ehhez nagyon sokféle képpen kell elkészítenem, hogy ne legyenek unalmasak az ebédek.
Az egyik ilyen variáció a mustáros - fokhagymás mártásban sült csirke.
csirkecomb  liszt  fokhagyma  

Töltött csirke
A töltött csirkében az a legjobb, hogy olyan, mintha mindent, amit egy sült csirkéből ki lehetne hozni összegyúrták volna egy ételbe. Minden részét imádom. Az elkészítése egy rémálom, de kitartás, mert nagyon megéri a pepecselést.
egész csirke  majoránna  májkrém  tojás
