Diós lepény

(deszert)

Diós lepény

Hozzávalók:

8 dkg vaj, 2 db tojás, 25 dkg cukor, 10 dkg darált dió, 20 dkg liszt, 1 egész zacskó sütőpor, 2 dl tej, 1 kk. szódabikarbóna,

Elkészítés:

 

A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a tejet, a tojást, a diót, a cukrot és a megolvasztott vajat jól alaposan összedolgozom. Előmelegítem a sütőt 180 fokra. Egy tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát. Ha kész és kihűlt lehet tea mellé fogyasztani vagy ízlés szerint valamilyen krémmel tölteni.

 

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Csokis - Banános keksz - Paleo

Csokis - Banános keksz - Paleo

Ez a legegyszerűbb paleo süti, amit csak el lehet készíteni. Tisztára olyan, mint amikor gyerekkorunkban mindenféle édességet összekevertünk, és elneveztük mindent bele sütinek
csokoládé xilit mandula banán

Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből