Joghurtos-barackos süti
(deszert)

Hozzávalók:
Az adagokat a felhasznált joghurt poharával kell kimérni!, 2 liszt, 1 kristálycukor, 1/2 olaj, 1 natúr joghurt, 1 tojás, 1 zacskó sütőpor, 1 konzerv sárgabarack vagy friss is lehet,Elkészítés:
Minden hozzávalót összekeverek alaposan, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem. A tetejére félbevágott, kimagozott (ha friss) barackot teszek és az előmelegített sütőben 180 fokon megsütöm.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Diós guba sodóval
A diós guba egy hirtelen jött ötlettől vezérelve készült. Előző nap diós tészta volt az ebéd, és maradt egy csomó darált dió. Mivel a mákos guba a család nagy kedvence, így megnéztük mi van, ha dióval készítjük el.
dió tej kifli