Sajttal-brokkolival töltött csirkemell

(főétel)

Sajttal-brokkolival töltött csirkemell

Hozzávalók:

1 kg csirkemell, 20 dkg sajt, 4 tojás, 0,5 kg brokkoli, , zsemlemorzsa, liszt, olaj,

Elkészítés:

A brokkolit rózsáira szedem és sós vízben megpárolom.
A csirkemelleket megmossuk és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk mind két oldalán és enyhén kiklopfoljuk.
A sajtot lereszelem.
A mellekre ráhelyezem a sajtot és a brokkolit és óvatosan feltekerjük. Megforgatom a lisztben, a sózott tojásban és a zsemlemorzsában.
Forró, bő olajban kisütjük, majd krumplipürével tálaljuk.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Rántott csirke felsőcomb

Rántott csirke felsőcomb

A rántott csirkecomb nekem az ételek non plus ultrája. Nagyon imádom. Lehet, hogy gyerek korom kedves emlékei miatt, de a családi ünnepek elképzelhetetlenek nélküle.
csirkecomb tojás liszt zsemlemorzsa

Sült kacsacomb

Sült kacsacomb

A sült kacsacomb receptjét egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam. Az első alkalommal kicsit túl sütöttem, ezért azóta nagyon figyelem süléskor, hogy a legjobb állapotában kerüljön a tányérra.
kacsa comb só

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

Szólj hozzá