Pisztáciás-csokis-marcipános répa
(deszert)

Hozzávalók:
10 dkg olvasztott vaj, 10 dkg porcukor, 10 dkg darált, pirított, sótlan pisztácia, 5 dkg olvasztott étcsokoládé, 15 dkg darált keksz, 50 dkg narancssárga marcipán, 10 dkg zöld marcipán,Elkészítés:
Az olvasztott vajat, porcukrot, darált pisztáciát, gőz felett megolvasztott csokit, darált kekszet összegyúrjuk. Ha túl lágy tehetünk bele még egy kis kekszet, ha túl kemény, akkor egy kis tejet.
Amikor összeállt a tészta, 10 egyenlő részre osztjuk, majd kis répákat formázunk belőle. Lehűtjük.
Ha keményre dermedt, porcukrozott felületen kinyújtjuk a narancssárga marcipánt, egyenlően feldaraboljuk, majd az egyes darabokat a répákra simítjuk. Zöld marcipánból szárakat formázunk rá.
Amikor összeállt a tészta, 10 egyenlő részre osztjuk, majd kis répákat formázunk belőle. Lehűtjük.
Ha keményre dermedt, porcukrozott felületen kinyújtjuk a narancssárga marcipánt, egyenlően feldaraboljuk, majd az egyes darabokat a répákra simítjuk. Zöld marcipánból szárakat formázunk rá.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Csörögefánk
Nem diétás süti, de néha napján azért egy csörögefánk partira mindig vevők vagyunk.
liszt tojás vaj tejföl

Kókuszos mámor
Mivel mostanában nem ehetünk normál kókuszgolyót, így muszáj volt kitalálni helyette mást. Egy barátom sietett ezzel a recepttel a segítségemre.
Ez a kókuszos mámor
kókusz kókuszliszt kókuszzsír