Citrormos álom
(deszert)

Hozzávalók:
25 dkg cukrozott tetejű babapiskóta, 5 dl tejföl, 5 dl tejszín, 2 citrom, 1 csomag vaníliás cukor, 12 evőkanál kristálycukor,Elkészítés:
Ez a legjobb vendégváró sütemény, mert már az előző napon elkészíthető.
A citromnak reszeld le a héját és csavard ki a levét.
A tejfölt keverjük ki a vaníliás és kristálycukorral, majd keverjük bele a citrom héját és levét.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe.
Egy jénaitál alját kirakunk babapiskótával, majd rákenjük a fele krémet. A maradék babapiskótát rátesszük, majd ismét a tetejére kenjük a krém másik felét.
A tetejét citromgerezdekkel és levelével lehet díszíteni.
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A citromnak reszeld le a héját és csavard ki a levét.
A tejfölt keverjük ki a vaníliás és kristálycukorral, majd keverjük bele a citrom héját és levét.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe.
Egy jénaitál alját kirakunk babapiskótával, majd rákenjük a fele krémet. A maradék babapiskótát rátesszük, majd ismét a tetejére kenjük a krém másik felét.
A tetejét citromgerezdekkel és levelével lehet díszíteni.
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.