Ananászos sült csirkecombok

Ananászos sült csirkecombok

Hozzávalók:

10 csirkecomb, 1 ananászkonzerv, , olaj,

Elkészítés:

A minap maradt egy kis ananász, amit nem használtunk fel a pizzához, és nem akartam kidobni.
Mivel nagyon szeretem a sós - édes kombinációkat, gondoltam kipróbálom milyen lenne sült csirkével.

Az elkészítése nagyon egyszerű, és a végeredmény nagyon finom.
A combokat megmosom, majd a bőrt óvatosan elválasztom a hústól úgy, hogy egy vékony csík még maradjon a húson.
Az ananászt apró kockákra vágom, majd serpenyőben kicsit megpirítom. Éppen csak annyira, hogy legyen egy kis barna kérge.

Amint kihűlt, az ananász kockákat a bőr és a hús közé teszem.

Egy tepsibe sütőpapírt teszek, majd beleteszem a combokat és jó alaposan besózom.
Kis olajat teszek alá, lefedem alufóliával, majd közepesen forró sütőbe teszem.
20 percig fólia alatt sütjük, majd 20 percig anélkül.

Amint a bőre megpirult kivehetjük.

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Sült oldalas

Sült oldalas

Sült oldalas, és gyerek korunk favoritja a zsíros kenyér
oldalas fokhagyma zsíros kenyér

Sült kacsacomb

Sült kacsacomb

A sült kacsacomb receptjét egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam. Az első alkalommal kicsit túl sütöttem, ezért azóta nagyon figyelem süléskor, hogy a legjobb állapotában kerüljön a tányérra.
kacsa comb só

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

csirkecomb, ananász

Szólj hozzá