Citromos - borsos halfilé vajon sütve

(főétel)

Citromos - borsos halfilé vajon sütve

Hozzávalók:

6-8 szelet halfilé, 1 citrom, , őrölt fehérbors,

Elkészítés:

A citromos - borsos halfilé a párom nagy kedvence. A lányok nem annyira szeretik, de azért néha rá tudom Őket venni arra, hogy ez legyen az ebéd.

Az elkészítése nagyon egyszerű, és az eredmény valami fantasztikus! :-)
Szinte bármilyen tengeri halfilével elkészíthető, bár személy szerint a Pangasius-t nem szeretem.

Egy serpenyőbe 1 evőkanálnyi vajat teszek, majd felhevítem. Amikor a vaj megolvadt, alaposan megsózom a halfiléket, majd a serpenyőbe teszem.
Félbevágom a citromot, és a levét rácsavarom a filékre. Ezután ízlés szerint megborsozom.

Mind a két felét megsütöm. Ha felitta a vajat kész is van.

Párolt brokkolival és kápia paprikával szoktam tálalni.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Sült csirkecombok újburgonya ágyon, rízzsel

Sült csirkecombok újburgonya ágyon, rízzsel

A sült csirkecombok újburgonya ágyon, rízzsel az egyik nagy kedvencem, mert a lányok imádják, és ha nincs időm nagyon főzőcskézni, pillanatok alatt elkészíthetem. És nem kell odafigyelni rá :-)
csirkecomb burgonya rízs

Tejbegríz

Tejbegríz

Sokaknál nem, de nálunk a tejbegríz főétel. Persze amikor ez az ebéd, a párom duzzog, de a gyerekek számára igazi ünnep, amikor ez kerül az asztalra, így a világ egyensúlyban marad :-)
tej búzadara kakaó

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

halfilé, citrom, , bors

Szólj hozzá