Tojáskrém
(előétel)

Hozzávalók:
5 tojás,, 1 evőkanál kefir,, 5 dkg vaj ,, 1 fej vöröshagyma,, 1 evőkanál mustár (opcionális),, 1 kávéskanál só,Elkészítés:
A tojásokat megmossuk, majd alaposan (legalább 20 percig főzve) keményre főzzük.
Még melegen meghámozzuk, és összetörjük.
A vajat a tejföllel és a mustárral habosra keverjük, hozzáadjuk a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát.
Végül a darált főtt tojást is hozzákeverjük. Ízlés szerint sóval ízesítjük.
A krémet jól lehűtjük.
Pirított kenyérszeletekre kenve, zöldpaprikával, paradicsommal vagy újhagymával fogyasztjuk.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Paradicsomos bruschetta
A bruscetta egy nagyon könnyű, egyszerű és finom falatka. Reggelire ideális.
fokhagyma kenyér kifli oregáno bazsalikom paradicsom