Müzlis pohárkrém fügével
(deszert)

Hozzávalók:
500 ml tej, 17,5 dkg zabpehely, 30 dkg natúr joghurt , fél banán, 2 db alma, méz, 5 dkg mandulabél, 5 dkg mazsola, friss füge, fügelekvár,Elkészítés:
A tejbe keverjük bele az aprítógépben durvára aprított zabpelyhet, majd adjuk hozzá a natúr joghurtot. A banánt villával nyomkodjuk szét, és keverjük a masszához. Az almákat mossuk meg, hámozzuk meg, majd kis lyukú reszelőn reszeljük le, és egy kevés mézzel együtt adjuk a keverékhez. A mandulát vágjuk durvára, és a megmosott mazsolával együtt keverjük a krémbe. A masszát tegyük a hűtőbe 1 éjszakára, majd másnap keverjük bele a megmosott, darabokra vágott fügét és kanalazzuk bele 4 üvegpohárba. Díszítsük mandulával és fügelekvárral,
Finom reggeli.
Finom reggeli.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.