Fehér csokis-málnás pohárkrém
(deszert)

Hozzávalók:
100g zabkeksz vagy bármilyen édes keksz, 220g mascarpone, 100g fehér csoki, 350g málna, 2 evőkanál méz, Díszítéshez friss málnadarabok, pár darab mentalevél, reszelt fehér csoki,Elkészítés:
A kekszes réteghez aprítógépben vagy egy zacskóba téve húsklopfolóval morzsoljuk össze a kekszet.
A krémhez forró vízgőz fölött olvasszuk meg a fehér csokit, majd keverjük hozzá a szobahőmérsékletű sajtot.
Tegyünk félre poharanként pár szem málnaszemet a díszítésre, a többit pedig botmixerrel pürésítsük és keverjük hozzá a mézet.
Vegyünk elő 4 egyforma poharat. Tegyünk bele kekszet, krémet és a málnapürét, majd díszítsük málnával, reszelt fehér csokival és mentalevéllel.
Hűtés után fogyasszuk.
A krémhez forró vízgőz fölött olvasszuk meg a fehér csokit, majd keverjük hozzá a szobahőmérsékletű sajtot.
Tegyünk félre poharanként pár szem málnaszemet a díszítésre, a többit pedig botmixerrel pürésítsük és keverjük hozzá a mézet.
Vegyünk elő 4 egyforma poharat. Tegyünk bele kekszet, krémet és a málnapürét, majd díszítsük málnával, reszelt fehér csokival és mentalevéllel.
Hűtés után fogyasszuk.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.