Cseresznyés-mandulás piskóta

(deszert)

Cseresznyés-mandulás piskóta

Hozzávalók:

4 dl tejföl, 2 db tojás, 2,5 dl cukor, 5 dl liszt , 5 ml vanília aroma, 1 csomag sütőpor, 50 dkg magozott cseresznye, 10 dkg mandula lap, 5 csepp mandula aroma,

Elkészítés:

A tojásokat a tejföllel és a cukorral alaposan kikeverjük. Beleteszem a mandula és a vanília aromát. A lisztet összekeverem a sütőporral és beleöntöm a masszába, majd jól átkeverem.
A sütőt 180 fokra előmelegítem. 
A tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát, majd rászórom a cseresznyét és a mandula lapokat. 20-25 perc alatt készre sütjük.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Brownie

Brownie

Bár még csak mostanában fedeztük fel magunknak, a Brownie egyből ez egyik kedvenc sütink lett.
brownie csokoládé valília

Kókuszos mámor

Kókuszos mámor

Mivel mostanában nem ehetünk normál kókuszgolyót, így muszáj volt kitalálni helyette mást. Egy barátom sietett ezzel a recepttel a segítségemre. Ez a kókuszos mámor
kókusz kókuszliszt kókuszzsír

Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből