Cseresznyés-mandulás piskóta
(deszert)

Hozzávalók:
4 dl tejföl, 2 db tojás, 2,5 dl cukor, 5 dl liszt , 5 ml vanília aroma, 1 csomag sütőpor, 50 dkg magozott cseresznye, 10 dkg mandula lap, 5 csepp mandula aroma,Elkészítés:
A tojásokat a tejföllel és a cukorral alaposan kikeverjük. Beleteszem a mandula és a vanília aromát. A lisztet összekeverem a sütőporral és beleöntöm a masszába, majd jól átkeverem.
A sütőt 180 fokra előmelegítem.
A tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát, majd rászórom a cseresznyét és a mandula lapokat. 20-25 perc alatt készre sütjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítem.
A tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát, majd rászórom a cseresznyét és a mandula lapokat. 20-25 perc alatt készre sütjük.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.