Citromos - borsos halfilé vajon sütve
(főétel)

Hozzávalók:
6-8 szelet halfilé, 1 citrom, só, őrölt fehérbors,Elkészítés:
A citromos - borsos halfilé a párom nagy kedvence. A lányok nem annyira szeretik, de azért néha rá tudom Őket venni arra, hogy ez legyen az ebéd.
Az elkészítése nagyon egyszerű, és az eredmény valami fantasztikus! :-)
Szinte bármilyen tengeri halfilével elkészíthető, bár személy szerint a Pangasius-t nem szeretem.
Egy serpenyőbe 1 evőkanálnyi vajat teszek, majd felhevítem. Amikor a vaj megolvadt, alaposan megsózom a halfiléket, majd a serpenyőbe teszem.
Félbevágom a citromot, és a levét rácsavarom a filékre. Ezután ízlés szerint megborsozom.
Mind a két felét megsütöm. Ha felitta a vajat kész is van.
Párolt brokkolival és kápia paprikával szoktam tálalni.
Az elkészítése nagyon egyszerű, és az eredmény valami fantasztikus! :-)
Szinte bármilyen tengeri halfilével elkészíthető, bár személy szerint a Pangasius-t nem szeretem.
Egy serpenyőbe 1 evőkanálnyi vajat teszek, majd felhevítem. Amikor a vaj megolvadt, alaposan megsózom a halfiléket, majd a serpenyőbe teszem.
Félbevágom a citromot, és a levét rácsavarom a filékre. Ezután ízlés szerint megborsozom.
Mind a két felét megsütöm. Ha felitta a vajat kész is van.
Párolt brokkolival és kápia paprikával szoktam tálalni.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Ananászos csirkeragu
Nagyon imádom a tejszínes, gyümölcsös, csirke ragukat. A hús kellemesen sós ízét a tejszín kiemeli, így a gyümölcsök finom, édes íze még jobban érvényesül. Pillanatok alatt elkészül, így gyakran szoktam ezt választani.
csirkemell tejszín ananász

Paradicsomos spagetti
Nagyon szeretjük az olasz tésztákat. Legyen az akár bolognai spagetti, vagy milánói makaróni.
De a legegyszerűbb a hagyományos paradicsomos spagetti.
paradicsom fokhagyma oliva olaj