Citromos - borsos halfilé vajon sütve

Citromos - borsos halfilé vajon sütve

Hozzávalók:

6-8 szelet halfilé, 1 citrom, , őrölt fehérbors,

Elkészítés:

A citromos - borsos halfilé a párom nagy kedvence. A lányok nem annyira szeretik, de azért néha rá tudom Őket venni arra, hogy ez legyen az ebéd.

Az elkészítése nagyon egyszerű, és az eredmény valami fantasztikus! :-)
Szinte bármilyen tengeri halfilével elkészíthető, bár személy szerint a Pangasius-t nem szeretem.

Egy serpenyőbe 1 evőkanálnyi vajat teszek, majd felhevítem. Amikor a vaj megolvadt, alaposan megsózom a halfiléket, majd a serpenyőbe teszem.
Félbevágom a citromot, és a levét rácsavarom a filékre. Ezután ízlés szerint megborsozom.

Mind a két felét megsütöm. Ha felitta a vajat kész is van.

Párolt brokkolival és kápia paprikával szoktam tálalni.

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Majoránnás csirkecombok

Majoránnás csirkecombok

A majoránnás csirkecombnak saját története van. Egyszer majd elmesélem, nagyon mulatságos, egyenlőre csak annyit róla, hogy harmadik randevúnk margójára örökre felkerült a `zöld húsi incidens`.
majoránna csirkecomb

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

halfilé, citrom, , bors

Szólj hozzá