Házi kaszinótojás
(előétel)

Hozzávalók:
10 tojás, 1 evőkanál mustár, 3 evőkanál majonéz, fél kávéskanál őrölt fekete bors, só, A mártáshoz:, 4 dl tejföl, 2 evőkanál majonéz, 1 teáskanál mustár, 1 kávéskanál cukor, só , bors,Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük. Hideg vízbe tesszük pár percre, majd megpucoljuk. Félbevágjuk, a sárgájákat edénybe tesszük, villával összetörjük, hozzákeverjük a mustárt, a majonézt és a fűszereket.
Pár percig pihentetjük, majd ha szükséges sózzuk. A tojásfehérjék üregét megtöltjük a töltelékkel, lefordítva egy lapos tányérra helyezzük.
A mártáshoz összekeverjük tejfölt, a sót, a borsot, a mustárt, a majonézt és a cukrot, majd a tojásokra öntjük. Ha maradt még töltelék, akkor habzsákba töltjük és minden tojás tetejére nyomunk egy kicsit.
Pár percig pihentetjük, majd ha szükséges sózzuk. A tojásfehérjék üregét megtöltjük a töltelékkel, lefordítva egy lapos tányérra helyezzük.
A mártáshoz összekeverjük tejfölt, a sót, a borsot, a mustárt, a majonézt és a cukrot, majd a tojásokra öntjük. Ha maradt még töltelék, akkor habzsákba töltjük és minden tojás tetejére nyomunk egy kicsit.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.