Csokis keksz
(deszert)

Hozzávalók:
20 dkg vaj, 15 dkg cukor, 10 dkg olvasztott csoki, 5 dkg aprított csoki, 20 dkg liszt, 10 dkg pirított zabpehely, 1 egész tojás, 2 tojás sárgája, fél csomag sütőpor,Elkészítés:
A vajat elkeverjük a cukorral és habosra verjük. Az egész tojást és a tojás sárgáját apránként hozzáadom és tovább habosítom. A zabpelyhet, a sütőporos lisztet, az aprított csokit egy tálban elkeverjük, majd vajas masszába átforgatjuk. Megtöltünk egy nyomószákot és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe kis halmocskákat nyomunk. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra és addig sütjük, amíg könnyen le nem jön a papírról. Ha kihűlt csokiba mártjuk, vagy csoki csíkokat folyatunk rá kanálból.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Brownie
Bár még csak mostanában fedeztük fel magunknak, a Brownie egyből ez egyik kedvenc sütink lett.
brownie csokoládé valília

Kókuszos mámor
Mivel mostanában nem ehetünk normál kókuszgolyót, így muszáj volt kitalálni helyette mást. Egy barátom sietett ezzel a recepttel a segítségemre.
Ez a kókuszos mámor
kókusz kókuszliszt kókuszzsír