Diós lepény
(deszert)

Hozzávalók:
8 dkg vaj, 2 db tojás, 25 dkg cukor, 10 dkg darált dió, 20 dkg liszt, 1 egész zacskó sütőpor, 2 dl tej, 1 kk. szódabikarbóna,Elkészítés:
A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a tejet, a tojást, a diót, a cukrot és a megolvasztott vajat jól alaposan összedolgozom. Előmelegítem a sütőt 180 fokra. Egy tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát. Ha kész és kihűlt lehet tea mellé fogyasztani vagy ízlés szerint valamilyen krémmel tölteni.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Madártej
A madártej a legmókásabb desszert. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.
Az elkészítéshez minimális kézügyesség azért elkél, de egyébként végtelenül egyszerű.
tej tojás cukor vanília