Ananásztorta

(deszert)

Ananásztorta

Hozzávalók:

(8-10 szelethez), 3 db tojás, 60 g liszt, 60 g porcukor, 1 csomag sütőpor, 300 g ananász (konzerv),

Elkészítés:

A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét. Margarinnal kikent tortaformába öntjük, a tetejére ananászkarikákat teszünk. (Kicsit nyomkodjuk bele a masszába a gyümölcsöt, hogy ne essen le a tetejéről). Meleg sütőben készre sütjük.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Almás répatorta

Almás répatorta

A répás almatorta nem éppen a klasszikus születésnapi torta, de érdemes kipróbálni.
répa alma torta

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

ananász, sütemény, torta