Joghurtos-barackos süti
(deszert)
Hozzávalók:
Az adagokat a felhasznált joghurt poharával kell kimérni!, 2 liszt, 1 kristálycukor, 1/2 olaj, 1 natúr joghurt, 1 tojás, 1 zacskó sütőpor, 1 konzerv sárgabarack vagy friss is lehet,Elkészítés:
Minden hozzávalót összekeverek alaposan, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem. A tetejére félbevágott, kimagozott (ha friss) barackot teszek és az előmelegített sütőben 180 fokon megsütöm.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:
Csőröge fánk II.
Nem diétás süti, de néha napján azért egy csörögefánk partira mindig vevők vagyunk.
fánk
Madártej
A madártej a legmókásabb desszert. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.
Az elkészítéshez minimális kézügyesség azért elkél, de egyébként végtelenül egyszerű.
tej tojás cukor vanília