Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók:

4 egész csirkecomb, 4 gerezd fokhagyma, 3 dl natúr joghurt, 5 dkg zsemlemorzsa, só, olaj,

Elkészítés:

 

A lebőrözött csirkecombokat megsózzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a zsemlemorzsában, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk. A sütőt 220 fokra melegítjük és kb. 50 pert alatt ropogósra sütjük a combokat.

 

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Paradicsomos töltött paprika

Paradicsomos töltött paprika

Ez a recept egy régi klasszikus. Amikor gyerek voltam, anyukám gyakran főzött nekünk. Nem volt kedvenc, de most már imádom. Sajnos a lányokról ez nem mondható el, de egy évben egyszer mindenképpen az asztalra kerül.

Székelykáposzta

Székelykáposzta

A székelykáposzta nem ötperces étel, de megéri várni, mert ha összeérnek az ízek, az varázslatos ízélményt eredményez
káposzta pörkölt karácsony

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

Szólj hozzá