Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók:

4 egész csirkecomb, 4 gerezd fokhagyma, 3 dl natúr joghurt, 5 dkg zsemlemorzsa, só, olaj,

Elkészítés:

 

A lebőrözött csirkecombokat megsózzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a zsemlemorzsában, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk. A sütőt 220 fokra melegítjük és kb. 50 pert alatt ropogósra sütjük a combokat.

 

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Lecsó

Lecsó

Ahogy elkezdenek érni a zöldségek a kertben, a friss paradicsom és paprika mindig kihozza belőlem a lecsó őrültet :-) Nagyon szeretem. Nagyon sok ételnek az alapja, de magában is nagyon finom.
paprika paradicsom hagyma

Paprikás krumpli

Paprikás krumpli

A paprikás krumpli Apa egyik nagy kedvence. Igazán a szaftja miatt nagyon klassz étel. És persze hamar elkészül, és gyakorlatilag elronthatatlan. Bár nekem azért egyszer sikerült, de ez egy másik történet :-)
paprika krumpli paradicsom virsli

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

Szólj hozzá