Tejszínes spárga

Tejszínes spárga

Hozzávalók:

1 kg zöld spárga, 20 dkg füstölt sonka, 2 dl tejföl, 20 dkg sajt, 1 evőkanál vaj, 2 tojás sárgája, ,

Elkészítés:

A spárgát sós vízben megfőzzük.
A sajtot lereszelem, a sonkát kockára vágom.
Vajjal kikent tűzálló tál aljára teszem a spárgát, rá a sonkát és megszórom sajttal. Ezt addig folytatom, amíg el nem fogynak a hozzávalók, de a spárgával zárjuk a sort.
A tejföllel kikevert tojás sárgáját ráöntjük a spárgára.
180 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Sült kacsacomb

Sült kacsacomb

A sült kacsacomb receptjét egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam. Az első alkalommal kicsit túl sütöttem, ezért azóta nagyon figyelem süléskor, hogy a legjobb állapotában kerüljön a tányérra.
kacsa comb só

Pulykacombok szalonnacsíkokba csavarva

Pulykacombok szalonnacsíkokba csavarva

A sült pulyka hagyományos karácsonyi étel, ám az egész pulyka megsütése néha nem szükséges. Ilyenkor szalonnába tekert mellet, vagy combot szoktam sütni.
pulykacomb bacon

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

Szólj hozzá