Joghurtos fokhagymás csirkecomb

(főétel)

Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók:

4 egész csirkecomb, 4 gerezd fokhagyma, 3 dl natúr joghurt, 5 dkg zsemlemorzsa, só, olaj,

Elkészítés:

 

A lebőrözött csirkecombokat megsózzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a zsemlemorzsában, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk. A sütőt 220 fokra melegítjük és kb. 50 pert alatt ropogósra sütjük a combokat.

 

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Házi hamburger

Házi hamburger

Mindenki szereti hamburgert. Ez alól az én lányaim sem képeznek kivételt. Viszont nem szeretem, ha gyorséttermi vackokkal tömik magukat, így ki kellett találnom valamit. Sokat böngésztem a netet, hogy találjak egy jó receptet. Sok variációt találtam, így össze tudtam állítani a saját verziómat :-)
darált hús hagyma paradicsom bacon

Rakott karfiol

Rakott karfiol

A rakott karfiol az egyik legmacerásabb étel, amit valaha készítettem. Viszont mivel nagyon finom, gyakran rászánom magam.
karfiol. darált sertéscomb hagyma zsemlemorzsa

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből