Gombával és parmezánnal töltött karaj

(főétel)

Gombával és parmezánnal töltött karaj

Hozzávalók:

30 dkg csiperkegomba, 80 dkg sertéskarajfilé egyben, 12 levél bazsalikom, 10 szál friss kakukkfű, 10 dkg leveles spenót, 2 db száraz zsemle, 10 dkg reszelt parmezán, olaj, , bors,

Elkészítés:

A megmosott, lecsepegtetett gombát cikkekre vágjuk, kevés olajon lepirítjuk.
A karajt hosszában félig bevágjuk, kiklopfoljuk, hogy egy nagy téglalap legyen belőle. Sózzuk, borsozzuk, majd egyenletesen elosztjuk rajta az aprított zöldfűszereket és a megmosott, lecsepegtetett spenótot.
Rámorzsoljuk a zsemlét, megszórjuk a reszelt parmezánnal és a pirított gombával. Szorosan feltekerjük, alufóliába csomagoljuk, tepsibe tesszük, és 190 fokra előmelegített sütőben sütjük 30 percet.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Sós csirkecomb

Sós csirkecomb

Nagyon imádom, amikor a csirkecombokon ropogósra sül a bőr. És mivel ez a legegyszerűbb és leggyorsabb csirke, amit valaha készítettem gyakran lepem meg magam - és a lányokat - vele
csirkecomb olaj só

Sült kacsacomb

Sült kacsacomb

A sült kacsacomb receptjét egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam. Az első alkalommal kicsit túl sütöttem, ezért azóta nagyon figyelem süléskor, hogy a legjobb állapotában kerüljön a tányérra.
kacsa comb só

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből