Chilis-csirkés tortillatekercs

(előétel)

Chilis-csirkés tortillatekercs

Hozzávalók:

40 dkg csirkemellfilé, 25 dkg konzerv kukorica, 1 nagy piros kaliforniai paprika, 1 nagy sárga kaliforniai paprika, 1 nagy vöröshagyma, 1 friss chili paprika, 1 mokkáskanál só, 1 csipet őrölt bors, 1 evőkanál olívaolaj , fejenként 2 tortillalap,

Elkészítés:

A csirkemellet vékonyan felcsíkozzuk, majd a paprikákat és a hagymát is vékonyra szeleteljük.
Olívaolajon a hagymát és a paprikát és a csirkemellet puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a kukoricát, a karikára vágott erős paprikát, sózzuk és borsozzuk. 10 percig pároljuk a húst a zöldségekkel, majd lefedjük, hogy melegen tartsuk.
A tortillatekercseket átmelegítjük egy serpenyőben.
Tálalhatjuk külön is a húsos raguval, de ha sok a vendég, akkor érdemesebb előre feltekerni a tekercseket.

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Sajtos rúd

Sajtos rúd

A sajtos rúd a gyerekek kedvence, de kerti partira is ideális kínálgatós.
sajt tejföl tészta

Sajtos keksz

Sajtos keksz

Csipegetőnek a sajtos keksznél nincs jobb. Hamar kiürül a tál vendégség idején.
sajt keksz tejföl margarin

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből