Chilis-csirkés tortillatekercs

Chilis-csirkés tortillatekercs

Hozzávalók:

40 dkg csirkemellfilé, 25 dkg konzerv kukorica, 1 nagy piros kaliforniai paprika, 1 nagy sárga kaliforniai paprika, 1 nagy vöröshagyma, 1 friss chili paprika, 1 mokkáskanál só, 1 csipet őrölt bors, 1 evőkanál olívaolaj , fejenként 2 tortillalap,

Elkészítés:

A csirkemellet vékonyan felcsíkozzuk, majd a paprikákat és a hagymát is vékonyra szeleteljük.
Olívaolajon a hagymát és a paprikát és a csirkemellet puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a kukoricát, a karikára vágott erős paprikát, sózzuk és borsozzuk. 10 percig pároljuk a húst a zöldségekkel, majd lefedjük, hogy melegen tartsuk.
A tortillatekercseket átmelegítjük egy serpenyőben.
Tálalhatjuk külön is a húsos raguval, de ha sok a vendég, akkor érdemesebb előre feltekerni a tekercseket.

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Fasírt golyók saláta ágyon

Fasírt golyók saláta ágyon

Nálunk a szilveszteri ebéd és uzsonna hagyományosan a fasírt falatkák saláta ágyon. Egyszerű és nagyon finom. Nem randikaja.
Húsgolyók fokhagyma salátaágy bagett

Parmezános rudak

Parmezános rudak

Gondolom mindenhol előfordul, hogy váratlanul betoppan egy régen látott barát, vagy csak átugrik egy szülő. Ilyenkor gyorsan szükség van valami csipegetőre a beszélgetés mellé. Ilyenkor nincs idő a sütikészítésre, úgyhogy általában valami gyors, sós ropogtatni valót szoktam csinálni. A parmezános rudak is ilyenek..
sajt leveles tészta

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

Szólj hozzá