Sajttal-brokkolival töltött csirkemell
(főétel)
Hozzávalók:
1 kg csirkemell, 20 dkg sajt, 4 tojás, 0,5 kg brokkoli, só, zsemlemorzsa, liszt, olaj,Elkészítés:
A brokkolit rózsáira szedem és sós vízben megpárolom.
A csirkemelleket megmossuk és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk mind két oldalán és enyhén kiklopfoljuk.
A sajtot lereszelem.
A mellekre ráhelyezem a sajtot és a brokkolit és óvatosan feltekerjük. Megforgatom a lisztben, a sózott tojásban és a zsemlemorzsában.
Forró, bő olajban kisütjük, majd krumplipürével tálaljuk.
A csirkemelleket megmossuk és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk mind két oldalán és enyhén kiklopfoljuk.
A sajtot lereszelem.
A mellekre ráhelyezem a sajtot és a brokkolit és óvatosan feltekerjük. Megforgatom a lisztben, a sózott tojásban és a zsemlemorzsában.
Forró, bő olajban kisütjük, majd krumplipürével tálaljuk.
© FőzzVelem! Minden jog fenntartva.
További ételek, amelyek érdekelhetnek:
Tempurabundás pulykafalatok
Nagyon szeretem a tempurabundát, mert néha jó a változatosság, ha rántott dolgokat szeretnék a tányérra tenni. Külön jó, hogy sokkal gyorsabban megvan, mintha hagyományos panírba készíteném.
pulykamell tojás liszt
Ananászos sült csirkecombok
A minap maradt egy kis ananász, amit nem használtunk fel a pizzához, és nem akartam kidobni.
Mivel nagyon szeretem a sós - édes kombinációkat, gondoltam kipróbálom milyen lenne sült csirkével.
csirkecomb ananász