Müzlis pohárkrém fügével

Müzlis pohárkrém fügével

Hozzávalók:

500 ml tej, 17,5 dkg zabpehely, 30 dkg natúr joghurt , fél banán, 2 db alma, méz, 5 dkg mandulabél, 5 dkg mazsola, friss füge, fügelekvár,

Elkészítés:

A tejbe keverjük bele az aprítógépben durvára aprított zabpelyhet, majd adjuk hozzá a natúr joghurtot. A banánt villával nyomkodjuk szét, és keverjük a masszához. Az almákat mossuk meg, hámozzuk meg, majd kis lyukú reszelőn reszeljük le, és egy  kevés mézzel együtt adjuk a keverékhez. A mandulát vágjuk durvára, és a megmosott mazsolával együtt keverjük a krémbe. A masszát tegyük a hűtőbe 1 éjszakára, majd másnap keverjük bele a megmosott, darabokra vágott fügét és kanalazzuk bele 4 üvegpohárba. Díszítsük mandulával és fügelekvárral,
Finom reggeli.

Támogass minket azzal, hogy a hirdetésre kattintasz. Köszönjük!

További ételek, amelyek érdekelhetnek:

Eszközök

Elküldöm ezt a receptet levélben
Share on Tumblr

Nézd meg mit főzhetsz még ezekből

Szólj hozzá